onsdag 8. juli 2009

Sentralstyret i Nesodden Oldermannskortspillag på studietur!

Kjære leser!

Dette blogginnlegget ble laget for et par uker siden og var kun stilet til alle æresmedlemmene i Nesodden Oldermannskortspillag. Som har disse medlemmer:

A. Opsahl - tidligere elsket og hatet lærer som nå helst vil være anonym. Tvangsgiftet med fruentimmeret fra Høybråten

B. Gulbrandsen - bedømt av venner som sexolog (etter å ha fart med griseprat over 5 decennier) og som nå har overtatt et nedlagt postkontor i Blomskog, Sverige

Ø. Gyldensten - tvers gjennom jovialt æresmedlem som lar seg meget lett rive med (som da han satte Benny Borg i skyggen under sistenevntes Elvis-show på danskebåten for et par år siden.

J.E. Aas - seniorpensjonist og humorist (ingen kan fortelle historien om elskeren inne i et kjøleskap som ble kastet ut fra 5. etage!)

Y. Bech - gjennomsnittspensjonist

Etter at gjennomsnittspensjonisten har tenkt seg om et par uker, (ting tar tid) har han kommet til at det kanskje er av interesse for almuen å få et innblikk i hvordan en ideell organisajon driver sin virksomhet!? Derfor bringer vi her det interne notatet i sin helhet:
"Sentralstyret i Nesodden Oldermannskortspillag var nylig på studietur til Gdansk. Mest for å for å studere lavpris-spritmerker pluss få et online overblikk over prisnivået på halvlitere og doble vodka. Det er en ubetinget glede straks å kunne informere øvrige medlemmmer i Nesodden Oldermannskortspillag om at det vekkselges 1-litere med Zybrowka Vodka (m/strå) på Lech Walesa-flyplassen til 36 norske kroner! Løp og kjøp!

Så til alvoret: under et særdeles vått sentralstyremøte onsdag kveld, ble det i affekt besluttet å tildele årets hederspris til A. Opsahl (som helst vil være anonym). Juryen var riktignok samlet i sitt syn på at kandidatens utallige mislykkete forsøk på å bringe kortspillagets V65-bong gjennom 1.avdeling på Bjerke Travbane trekker ned. På en annen side skal kandidaten ha for at han setter fram ferdigskrelte poteter sammen med eisbein, ihjelkokte medisterkaker og annet snadder under kandidatens kritikerroste kortspillmiddager!

Men mest av alt får A. Opsahl prisen fordi han bramfritt sørger for at øvrige pensjonister i Nesodden Oldermannskortspillag i år får en uavhengig og sunn økonomi!

Hedersprisen vil bli utdelt under en kort men verdig seremoni under kortspillagets midtsommerturnering på Fagerstrand kommende mandag. (Arrangør: den tvers gjennom joviale Ø. Gyldensten). Vi gratulerer!

Sentalstyret er dessverre ute av stand til å huske en eneste halvliterpris. Men etter en kjapp gjennomgang av reisekostnader og inntekter, kan sentralstyret legge fram et overskudd på 12 tusen kroner. Det er nødt til å bety at halvlitere og doble vokda har vært voldsomt billig. Samt at det har funnet sted utstrakt smuglervirksomhet! Sentralstyret kan dermed se tilbake på en svært vellykket studietur".

Yngvar

Ps. Vil vil gjerne sende en spesiell hilsen til den middelaldrende dama (36) fra Mossetraktene: det ligger et blogginnlegg klart der du har en fremtrende plass. Innlegget kan imidlertid ikke offentliggjøres før fylkeslegen i Hedmark m/frue har gitt sitt samtykke. Fylkeslegen m/frue er ventet tilbake fra ferie kommende fredag...

A. Opsahl fotografert rett etter offentliggjøringen av Årets Hederspris. Kandidaten uttrykker pur og uhemmet glede (høyre øye) og samtidig en smule skepsis (venstre øye) siden det ikke er kjent hva hedersprisen består av.

Foto: CNN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar