søndag 5. juli 2009

Årets Hederspris utdelt!

Tildelingen fant sted under en kort men verdig seremoni under Nesodden Oldermannnskortspillags sommerturnering på Nesodden i forrige uke. Prisen gikk som kjent i år til A. Opsahl (som helst vil være anonym) for hans utrettelige innsats for at øvrige medlemmer i år skal få en uavhengig, sunn og ordnet økonomi. (Fyren taper med andre ord i kortspill så det renner av han!) Det var på forhånd utdelt ett stykk Serla papirlommetørkle til deltakerne. Innhandlet på Nille til kr. 12 pr. tipakk.

Nå skal det innrømmes at arrangøren på forhånd var noe usikker på hvordan seremonien skulle bli mottatt. Kandidaten hadde nemlig - som sin første reaksjon på tildelingen - bastant uttalt at "det var jaggu på tide!" Men det ble øredøvende suksess! Papirlommetørklene var flittig i bruk. Og særlig gjorde kandidatens gjennomarbeidete og ektefølte takketale inntrykk. Eldre herremenn på 63 og 64 år satt og holdt rundt hverandre. Og strigråt!

Vi bringer her hedersprisvinnerens takketale i sin helhet: "Takk, alle sammen!"

Selve prisen fortjener også et avsnitt: kandidaten har i en årrekke vært svak for negerdamer. Og da Sentralstyret under sin studietur til Gdansk forleden kom over ei negerdame til 10 zloty, var prisen funnet! Dessverre glemte Sentralstyret og ta av prislappen. Noe som fikk kandidaten til å stusse. Han synes nok hedersprisen var i billigste laget. Til alt hell kjøpte han den spontant sammenraskete røverhistorien om at Sentralstyret i sin iver kun hadde fått fjernet HALVE prislappen og at negerdama faktisk hadde kostet 1000 zloty!

Yngvar
Sentralstyremedlem i Nesodden Oldermannskortspillag

Hedersprisvinner A. Opsahl (til venstre) sammen med Sentralstyremedlem Y. Bech. Foreviget rett før overrekkelsen av hedersprisdiplomet. I kandidatens brysthøyde skimtes negerdama til 1000 zloty.

For de mindre vante nettbrukere: ved å dobbeltklikke på bildet, kommer hedersprisvinneren bedre frem. Snakk om uhildet og total lykke! Fruentimmeret på Høybråten - som er tvangsgiftet med A. Opsahl - har atter grunn til å være stolt av sin ektemann!

Sentralstyret gratulerer!

Foto: M. Gyldensten (datter av den tvers gjennom joviale Ø. Gyldensten)

Sexolog B. Gulbrandsen, den tvers gjennom joviale Ø. Gyldensten og humorist/seniorpensjonist J.E. Aas kom dessverre ikke med på bildet. Men var meget til stede under sommerturneringen. Det blir faktisk et understatement å hevde at de satte sitt preg på den...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar