søndag 5. juli 2009

Gjennomsnittspensjonisten (63) skuffer middelaldrende dame (36) fra Mossetraktene!

Hva i all verden er det gjennomsnittspensjonisten driver med? Hva skjer? Er den middelaldrende dama ute etter kroppen hans og får den ikke? Da bør hun roe seg på flekken. Anonyme kilder kan nemlig slå fast at den slett ikke er noe å stå etter! Det mumles i fleng om hengeoverarmer, en vrimmel av brune slagflekker på begge skinnbein (etter utallige sammenstøt med sengegjerder over hele Sør-Europa), aldersflekker på høyre håndbak (5 stykk), skjemmende blålilla venstre stortå (mildt men kronisk podagra-anfall) og et øyenbryn (høyre) som står rett ut! Overkroppens pæreform er heller ikke av det lekre slaget! Det kan også nevnes i parentes at Number One (udiskutabel lederskikkelse i familiehierarkiet på Skjetten) flyttet på eget rom for decennier siden!

Nei, skuffelsen er åndelig forankret: den middelaldrende dama (36) fra Mossetraktene er meget skuffet over at gjennomsnittspensjonisten ikke har levert fra seg et eneste blogginnlegg i hele juni!

Makan! Her har gjennomsnittspensjonisten hatt en kvinnelig og til og med middelaldrende beundrer! Enkel hoderegning forteller at det er nøyaktig 35 år siden sist! Jubileum så det suser!

Med omfattende tilhørende feiring. Nyheten sprakk faktisk samtidig med væromslaget. Det gir gjennomsnittspensjonisten dobbel grunn til å trekke innendørs for å suge på karamellen. Sammen med ett brett innhandlede kremtopper fra Maxi (15.90 pr eske) og 10 stykk 150-grams Nidar Stratos Melkesjokolade til 12.50 (Veiledende priser kr. 36.- og 24.-!). I bakgrunnen lurer også selvsagt kannevare fra Hurumlandet...

Her skal det feires! Og gjennomsnittspensjonisten kan heller ikke utelukke et blogginnlegg i ny og ne. For å holde beundrerinnen (36) varm...

I lykkerus:

Yngvar

For tiden beundret


Her skulle gjennomsnittspensjonistens hemmelige beundrerinne fra Mossetraktene vært presentert. Men i redsel for kjølhaling, tør ikke hans feminine pode sende over hverken adekvat foto eller andre personalia. I stedet bringer vi et snapshot av de innhandlede snaddervarer.

Feiringen kan begynne!



Siste: den feminine poden trosser faren for kjølhaling og har oversendt et gripende foto av den hemmelige beundrerinnen (36) fra Mossedistriktet! Gjennomsnittspensjonisten kan ikke si annet enn at han er svak for dem begge. Selv om kameravinkelen ikke yter beundrerinnen full rettferdighet...

1 kommentar:

  1. Endelig er du tilbake!
    Jeg kan dog berolige deg med at jeg ikke er ute etter kropen din (beklager..). Jeg har fri tilgang på en sprek 38 åring :-) og trives godt med det!
    Håper du fortsetter å skrive, oftere enn den siste tiden - jeg digger bloggen din!

    Med vennlig hilsen
    ungdommelig 36-årig kvinne fra Mossedistriktet.

    SvarSlett