tirsdag 7. juli 2009

Gjennomsnittspensjonisten har sikret seg en ny, prestisjetung sykdom!

Omtrent samtidig som denne sykdommen brøt ut og gjennomsnittspensjonisten hadde blogginnlegget klart (i slutten av mai), ble fylkeslegen i Hedmark også rammet av sykdom. Og man spøker ikke med fylkesleger som får en mindre trivelig hverdag. Tiden har gått og fylkeslegens sykdom har dessverre ikke gitt seg. Da synes gjennomsnittspensjonisten tiden er inne til å spøke for fylkeslegen i Hedmark m/frue. Det har de fortjent. Og humor hjelper som kjent mot det meste.

Her følger blogginnlegget i sin helhet:

Dagens gladnyhet er selvsagt gefundeness fressen for fylkeslegen i Hedmark m/frue (svigerforeldre til den feminine poden). Som følger gjennomsnittspensjonisten blogg med dyp og faglig interesse. De har nok sjelden vært vitne til en mer kronglete og spektakulær pensjonistvei mot avgrunnen...

Som kjent innehar gjennomsnittspensjonisten fra før en rekke prestisjetunge sykdommer. Med podagra som den store klassikeren. En sykdom som stort sett rammer intelligente menn og som bringer med seg kaskader av sympati og omsorgstrang. Og skal gjennomsnittspensjonisten være dønn ærlig, har han faktisk ingen annen måte å skaffe seg sympati på her i livet enn å vifte med en blålilla, vansiret, venstre stortå. Pluss vise fram en slepen, gjennomarbeidet passgang som etterlater et inntrykk av pur smerte!

Den nye, prestisjtunge sykdommen er imidlertid av en helt annen karaktèr. Seboré er en tvers gjennom smertefri sykdom. Men med utpregete, kvinnefiendtlige konsekvenser: det dannes talg i hodebunnen. Dette får det meste av håret på gjennomsnittspensjonisten bakhode til å se ut som den reneste jungel. Det står til alle kanter. I tussmørket vil synet utvilsomt skremme vannet av adskillig eldre kvinnemennesker enn den middelaldrende dama (36) fra Mossedistriktet! Som forøvrig i en bloggkommentar på det sterkeste avviser at hun er ute etter gjennomsnittspensjonistens legeme. Sterkt forfallent som det er. Men mest fordi hun har fri og uhemmet tilgang til jevnaldrende mannebein i nærmiljøet!

Men når den middelaldrende dama (36) ikke legger inn en øvre begrensning på antall mannebein samt presiserer at hun er "ungdommelig til sinns", klinger det i alarmklokker på Skjetten! Gjennomsnittspensjonisten vil på gammelmodig vis innstendig håpe at antall mannebein begrenses til 2!

Yngvar
Dypt bekymret

Helt til venstre: fylkeslegen i Hedmark m/frue som følger gjennomsnittspensjonistens blogg av medisinske årsaker. Her fotografert under et svært vellykket familiearrangement på Økernbråten i forbindelse med 17. mai.

Vi vil bestemt avvise at fylkeslegen falt i dyp og ukontrollert søvn midt under lunsjen. Hans noe avslappete sitte- ansiktsstilling skyldes at han nettopp hadde nedkjempet et digert stykke røkelaks (innhandlet på Obs! Lillestrøm til kr. 69.- pr. kg!). Og er i ferd med å ta seg inn.


Til høyre T. Bjerkerud, storimportør av kjöttbullar i gräddsås og E. Bech Lutnæs - feminin pode som titt og ofte er inne blandt gjennomsnittspensjonistens "anonyme kilder". Number One (udiskutabel, familiær lederskikkelse fra Skjetten) vil få uttrykke spontan og lutter glede fordi hun ikke kom med på bildet. Makan!

Foto: Gjennomsnittspensjonisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar