torsdag 2. september 2010

Ny, prestisjetung sykdom inntar gjennomsnittsfamilie på Skjetten!

Det tør være kjent at gjennomsnittspensjonisten innehar en rad prestisjetunge sykdommer. Med Podagra og Seborè som de bærende elementer. Selv fylkeslegen i Hedmark m/frue har off the record måttet motstrebende innrømme at absolutt ingen i hans fylke er i nærheten av en slik utsøkt kombinasjon!

Som om ikke dette skulle være nok, har Number One (udiskutabel familiær ledeskikkelse på Skjetten) meldt seg på! Skaffet seg sin egen, kvikke lille sykdom med høy status og prestisje! Den nære familie har nok hatt sine mistanker. Hennes sedvanlige klokkeklare diksjon har vært i overkant slapp i det siste. I tillegg har hun virret vel mye på sin evige og ustanselige leten etter lebepomaden. Men at dagens legedom skulle lyde på Krystallsyke kom som en bombe!

For uinnvedde kan det opplyses at sykdommen - ved siden av prestisjebiten - først og fremst fører med seg at den rammede må sove sittende! Inntill krystallene i øret har slitt seg! Makan! Det skal imidlertid straks legges til at dramatikken slett ikke behøver å bli øredøvende. Number One har jo f.eks sovet sittende hver fredag kveld siden Derrick herjet i detektimen på 80-tallet! I sofakroken.

For sikkerhets skyld har Number One finlest rundt 55 tv-program for kommende natt. Det gjelder å ha en seerplan klar. Fram til morgengryet. I tillegg er jo gjenomsnittspensjonisten selv oppe om nettene. Med svært jevne mellomrom. Og nyter sine Lev Vel light.

Kjernefamilien Bech ser med spenning fram til at natten skal senke seg, samt en dyptpløyende analyse og en ektefølt vurdering av framtidsutsiktene fra fylkeslegen i Hedmark m/frue.

Yngvar
Podagra, Seborè og Krystallsyke i èn og samme familie! Stikk den!

Number One skal sove sittende kommende natt. I sitt favoritthjørne. Her avbildet en tilfeldig fredag med huskatten "Jenta" i fanget. For øvrig en sterk konkurrent til den utvalgte favorittplassen!

1 kommentar:

  1. Gammelkooperatören5. september 2010 kl. 11:56

    Jeg er maallös, men gir ingen terningkast naar det gjelder sykdommer. Maa imidlertid gratulere fam. Bech som stadig öker sin samling av prestisjetunge osv----- Godt gjort !

    SvarSlett