mandag 13. september 2010

Gjennomsnittspensjonisten snuste på verdensrekorden!

Gjennomsnittspensjonisten lever en rik og mangslungen pensjonisttilværelse. Med spesiell vekt på barnebarn, børs og restitusjon (stabilt høyre sideleie). Og med en særdeles utviklet sans for tilbud av ymse slag. I løpet av de 3 siste år, har det ikke akkurat vært få tilbud som har funnet veien til Skjetten! Til Number One`s tidvise oppgitthet. La gå at De Gamle ikke alltid har vært i beita for det gjennomsnittspensjonisten har dratt hjem. Men billig har det vært!

Og i forrige uke snuste han på verdensrekorden: i et tilbudstrau på Obs! Lillestrøm lå åpenbaringene! 3-pakk herretruser til 10 kroner! Eller kr. 3,33 per par! På Dressmann får du 2 for hundre! Gjennomsnittspensjonisten rev til seg det de hadde og kan bekrefte at han har herretruser så lenge han lever!

Det skal innrømmes at trusene ikke akkurat var medium size. Men de passet som hånd i handske til gjennomsnittspensjonistens nedsunkne og dønn ukurante kropp. Faktum er at de lekent og kvinnevennlig klamret seg til gjennomsnittspensjonisten ved førstegangs utprøving!

Dette innlegg burde selvsagt vært rundet av med et gripende foto av gjennomsnittspensjonisten iført et av drømmeplaggene. Men den sjansen kan han dessverre ikke ta. Hans ukedager er såpass tettpakkete med tilbudsjakt, børs og restitusjon at han ikke har krefter til noe renn på døra!

Yngvar
Gjennomsnittspensjonist og innehaver av et livslangt truselager

3 stykk 3-pakk ukurante herretruser avbildet på gjennomsnitts-pensjonistens italiensk-importerte stein stuebord.

Legg spesielt merke til den forholdsvis høye skjæringen samt moteriktige kontrastfelt og striper i sidene! Direkte pirrende!

1 kommentar:

  1. Gammelkooperatören15. september 2010 kl. 17:39

    Etter 6 dagers sykkeltur langs Rhinen og etter voldsomme og kontinuerlige inntak av hvitvin paa hver eneste "weinfest" fra Rüdesheim til Bonn, skulle jeg oppleve dette etter min tilbakekomst! Alt gjör for öyeblikket vondt - skuldre, rygg og bakdel, for ikke aa snakke om leveren - ogsaa dette ! Noe saa trivielt som 3-pars herretruser med höy skjaering og fartsstriper baade her og der ! Nei og atter nei herr Gjennomsnittspensjonist - her ligger terningskast 2 snublende när om det ikke hadde värt for det lekre bordet !

    SvarSlett